boekhouding eenmanszaak

Boekhouding eenmanszaak

Heeft u een eenmanszaak? Dan kan het lastig zijn om naast het uitvoeren van uw werkzaamheden ook nog uw complete boekhouding bij te houden. Daar komt nog best wel wat bij kijken. Er zijn tal van regels waar u rekening mee moet houden, en ook het overzichtelijk krijgen van alle regelingen en aftrekposten waar u wellicht voor in aanmerking komt met een eenmanszaak, kan lastig zijn. Boekhouding eenmanszaak? Bij Stevens & Partners bent u aan het juiste adres.

Boekhouding eenmanszaak uitbesteden?

Neem geheel vrijblijvend contact op. Wij vertellen u er graag meer over.

Wat voor diensten bieden wij aan?

Diensten die wij aanbieden zijn: het verzorgen van administratie, jaarrekeningen opstellen, tussentijdse rapportage, online boekhouding, en salarisadministratie. Stevens & Partners biedt een speciale Management Monitor waarin u online inzicht heeft in het resultaat van uw onderneming. Daarnaast kunt u met dit systeem ook eenvoudig factureren. Voor de administratie kunt u heel eenvoudig uw bonnetjes fotograferen en naar ons versturen via een app of scannen en e-mailen. Zo is uw administratie altijd op orde!

boekhouding eenmanszaak

Ons team?

Bij Stevens & Partners staan wij met 7 professionals voor u klaar om u te ondersteunen waar dit nodig is. De informele sfeer maakt ons kantoor laagdrempelig. De koffie staat bij ons altijd klaar en u bent van harte welkom om eens langs te komen en de mogelijkheden met ons te bespreken.


Meer weten over onze dienstverlening?

Neem geheel vrijblijvend contact op

Contactformulier