De online oplossingen van Stevens & Partners

Direct inzicht in uw financiële situatie met de online oplossingen van Stevens & Partners

De online oplossingen van Stevens & Partners geven u altijd en overal inzicht in de resultaten van uw onderneming. Met de Management Monitor kunt u naast het inzicht in het resultaat van uw onderneming, ook de omzetstatistiek bekijken en ziet u in een oogopslag hoeveel debiteuren en crediteuren u open heeft staan. Ook is het mogelijk om met de Monitor te factureren, te herinneren en zelfs te betalen.

Met onze software brengen we het hele boekhoudproces terug tot een aantal eenvoudige basishandelingen:

  • bonnetjes fotografeert u en verstuurt u via een app naar ons
  • de facturen scant u of mailt u direct door naar uw eigen unieke mailadres

Alle boekingsbescheiden worden zo automatisch aangeleverd bij ons. Uw administratie is dus altijd op orde! En via een eigen inlog hebt u toegang tot al uw gegevens. In één overzicht ziet u wat u nog moet betalen, wat u nog moet ontvangen en wat uw saldo en winst is. En dat allemaal zonder zelf te boekhouden. 


Management Monitor

De Management Monitor is een online dashboard welke u zaken toont als bijvoorbeeld resultaat, omzet, kosten, nog te ontvangen bedragen en nog te betalen facturen. Zo hebt u direct inzicht in uw financiële situatie.

De monitor biedt daarnaast een aantal functionaliteiten zoals facturatie, herinneringen en betalingen. De Management Monitor een intuïtief mechanisme met kleuren en iconen. Zo hebt u ook zonder kennis van debiteurenbeheer volledig inzicht in de debiteurenpositie. U ziet direct waar aandacht vereist is.

Basecone

Met deze online applicatie levert u facturen eenvoudig aan, waarna ze verwerkt worden in uw boekhouding. U kunt facturen en kasbonnetjes aanleveren via de app, de mail of gewoon via de applicatie zelf. Gebruiksgemak staat voorop! Daarnaast heeft u altijd en overal toegang tot uw aangeleverde facturen en kunt u gemakkelijk zoeken in het archief.

Basecone kent tevens een aantal opties met betrekking tot autorisatie en declareren.

Online Samenwerken

Online Samenwerken is het klantenportaal van Stevens & Partners. Op dit portaal wordt ons dossier met u gedeeld. Zo heeft u altijd het laatste jaarverslag bij de hand. Dit portaal wordt tevens gebruikt voor de accordering van fiscale aangiften. De aangiften worden door ons op het portaal geplaatst en worden na uw goedkeuring aangeboden bij de Belastingdienst.

Bij het samenstellen van het jaarverslag kunnen medewerkers van Stevens & Partners gegevens bij u opvragen via het portaal, u kunt dan eenvoudig de gevraagde gegevens online uploaden en deze komen automatisch in het werkprogramma van Stevens & Partners terecht.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? In een, uiteraard vrijblijvend, gesprek nemen wij u graag mee in de mogelijkheden die ons kantoor aan u kan bieden. We laten u de mogelijkheden van de Management Monitor en onze andere online oplossingen zien.