Belastingadviseur online

Online mogelijkheden

Belastingadviseur online | Wij leveren diverse diensten aan op het gebied van financiën. Wat wij daarin belangrijk vinden is efficiëntie, transparantie en snelheid. Wij bieden verschillende (online) mogelijkheden aan waardoor u altijd en overal inzicht heeft in uw financiële zaken. Bent u een ZZP-er of MKB-er en bent u op zoek naar een dienstverlening die bij u past? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen.

Contact opnemen

Inzicht

De Management Monitor die wij gebruiken, geeft u de mogelijkheid om in een online dashboard in één oogopslag uw zaken als resultaat, omzet, kosten, nog te ontvangen bedragen en nog te betalen facturen kunt zien.

Lees verder

Gemak

Facturen en bonnetjes kunt u eenvoudig doorgeven door het maken van een foto van uw bonnetjes en deze via WhatsApp, mail of de applicatie Basecone aan te leveren. Deze app kent ook een aantal opties met betrekking tot autorisatie en declareren.

Lees verder

Afspraak maken?

Bent u benieuwd of wij iets voor u kunnen betekenen? Maak dan een afspraak. Dit kan telefonisch, maar u bent ook van harte welkom om bij ons langs te komen. Ons kantoor is gevestigd in Beilen in Drenthe. Is het niet mogelijk om bij ons langs te komen, maar prefereert u toch een 'face to face' afspraak, dan kunnen we uiteraard ook een afspraak via Teams inplannen. Een afspraak bij ons is uiteraard geheel vrijblijvend.

Even een gezicht erbij..

Altijd prettig om te weten wie je nu precies aan de lijn hebt.