Administratiekantoor MKB | Voor uw financiële administratie

Stevens & Partners

Administratiekantoor MKB | Welkom bij Administratiekantoor Stevens & Partners, uw betrouwbare partner voor administratieve diensten in het MKB in het hartje van Drenthe. Ons kantoor is gespecialiseerd in het leveren van een breed scala aan diensten om uw bedrijf soepel te laten draaien.

Onze diensten omvatten onder andere:

  1. Administratieve diensten: Wij zorgen voor de volledige verzorging van uw administratie, waarbij we uw financiële gegevens nauwkeurig en tijdig verwerken. Hierdoor heeft u altijd een duidelijk inzicht in de financiële situatie van uw onderneming.

  2. Jaarrekening: Ons team zorgt ervoor dat uw jaarrekening op professionele wijze wordt samengesteld en voldoet aan alle wettelijke eisen. Dit helpt u bij het evalueren van de prestaties van uw bedrijf en bij het nemen van belangrijke strategische beslissingen.

  3. Tussentijdse rapportage: Om uw bedrijfsvoering te optimaliseren, bieden wij tussentijdse rapportages aan. Hiermee krijgt u inzicht in de actuele financiële situatie en kunt u tijdig bijsturen indien nodig.

  4. Online boekhouding: Wij begrijpen hoe belangrijk het is om altijd en overal toegang te hebben tot uw financiële gegevens. Daarom bieden we moderne en veilige online boekhouding aan, waarmee u gemakkelijk uw financiële status kunt monitoren.

  5. Salarisadministratie: Het correct en tijdig verwerken van salarisadministratie is cruciaal voor uw medewerkers en voor de naleving van wet- en regelgeving. Wij staan garant voor een foutloze en efficiënte salarisadministratie.

Of u nu een startende ondernemer bent of een gevestigd MKB-bedrijf, bij ons kunt u rekenen op een betrouwbare en professionele dienstverlening. Wij nemen graag uw administratieve taken uit handen, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is: het laten groeien van uw bedrijf.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Samen bekijken we hoe Administratiekantoor Stevens & Partners u kan helpen bij het optimaliseren van uw financiële processen en het realiseren van uw zakelijke doelen.

administratiekantoor mkb

Online samenwerken

Ons eigen klantenportaal heet Online Samenwerken. Samenwerking is namelijk wat centraal staat bij Stevens & Partners. In dit portaal kunt u al uw dossiers inzien. U kunt hierin altijd uw laatste jaarverslag bekijken, maar dit portaal wordt ook gebruikt voor de accordering van fiscale aangiften. Deze aangiften plaatsen wij in het portaal en zodra u deze goedkeurt, zullen deze worden aangeboden aan de Belastingdienst.

Wanneer het jaarverslag wordt samengesteld, kunnen onze medewerkers via het portaal gegevens bij u opvragen. Deze kunt u eenvoudig uploaden waarna deze automatisch terecht zullen komen in het werkprogramma van Stevens & Partners.

Diensten

Naast deze oplossingen bieden we een aantal diensten aan, namelijk het verzorgen van de administratie, jaarrekening, tussentijdse rapportage, online boekhouding en salarisadministratie.

Vrijblijvend kennismaken?

U kunt altijd een afspraak maken om eens langs te komen voor een kop koffie, om kennis te maken en uw ideeën en de mogelijkheden te bespreken. Wij hebben een ruime parkeerplaats waar u gratis kunt parkeren. We maken hier graag een afspraak voor.

  • Eursingerweg 3A
    9411 BA Beilen
  • 0593 - 525253
  • KvK: 04035258