ik zoek een boekhouder

U zoekt een boekhouder?

U heeft net een bedrijf opgestart en nu is het tijd om uw zaken goed op orde te stellen. U typt in Google ‘Ik zoek een boekhouder’ en krijgt gelijk een reeks aan financiële adviesbureaus te zien. Hoe weet u nu wat de beste keuze is? Stevens & Partners kan u helpen bij uw boekhouding en wij leggen dan ook graag uit waarmee wij ons onderscheiden van andere bedrijven.

Meer weten over onze dienstverlening?

Neem geheel vrijblijvend contact op. Wij vertellen u er graag meer over.

Wat maakt de software van Stevens & Partners zo makkelijk?

U wilt natuurlijk efficiënt werken, daar hebben wij rekening mee gehouden. Wij kunnen eenvoudig het boekhoudproces in kaart brengen, door middel van een aantal simpele handelingen. Zo kunt u een foto van uw bonnetjes maken en via een app naar ons versturen. Facturen kunt u doorsturen naar uw eigen persoonlijke e-mailadres. Op die manier is uw administratie altijd op orde en bijgewerkt. U kunt te allen tijde inloggen en direct zien wat u nog moet betalen, wat u nog moet ontvangen en wat uw winst is.

ik zoek een boekhouder

Korte lijntjes bij Stevens & Partners

Wij zijn een klein bedrijf met een hecht team dat al jarenlang nauw samenwerkt. Bij ons zijn de lijntjes kort en word je niet constant ven het welbekende kastje naar de muur gestuurd. Loopt u ergens tegenaan? Dan kunt u contact met ons opnemen en wij kunnen u snel helpen, maar nemen ook altijd de tijd voor u om iets rustig uit te leggen.


Meer weten over onze dienstverlening?

Neem geheel vrijblijvend contact op. Wij vertellen u er graag meer over.