hulp bij boekhouding

Uw boekhouding uitbesteden?

Heeft u hulp bij boekhouding nodig? Dat bieden wij bij Stevens & Partners. Bij ons kunt u terecht voor een boekhouder, belastingadviseur, financieel dienstverlener maar ook een personeelsadviseur. Wij zijn gevestigd in Beilen, in het hart van de provincie Drenthe. Samen met u kijken we graag naar de mogelijkheden.

Wat biedt Stevens & Partners aan?

Wij bieden diverse online oplossingen aan waarmee u altijd en overal uw financiële zaken kunt inzien. Zo kunt u gebruikmaken van de Management Monitor, waarbij u het resultaat van uw onderneming kunt inzien, maar ook de omzetstatistiek en ziet u hoeveel debiteuren en crediteuren nog open staan. Geen ingewikkelde programma’s, onze oplossingen zijn zeer gebruiksvriendelijk. U kun ter zelfs mee factureren, herinneren en ook betalen. Om uw boekhoudproces in beeld te brengen hoeft u maar een aantal handelingen te verrichten. Zo kunt u bonnetjes fotograferen en naar ons appen, of facturen scannen of mailen naar uw eigen unieke e-mailadres.

personeelszaken

Personeelszaken bij Stevens & Partners

Wilt u gebruikmaken van onze diensten op het gebied van personeelszaken? U kunt uw gehele salarisadministratie laten invullen door Stevens & Partners. Hiervoor bieden wij een online salarisportaal aan waarin al uw gegevens gebundeld zijn. Met de Employee Self Service kunnen werknemers zelf hun eigen gegevens inzien.