hulp bij boekhouding

Uw boekhouding uitbesteden?

Heeft u hulp bij boekhouding nodig? Dat bieden wij bij Stevens & Partners. Bij ons kunt u terecht voor een boekhouder, belastingadviseur, financieel dienstverlener maar ook een personeelsadviseur. Wij zijn gevestigd in Beilen, in het hart van de provincie Drenthe. Samen met u kijken we graag naar de mogelijkheden.

Meer weten over onze dienstverlening?

Neem geheel vrijblijvend contact op. Wij vertellen u er graag meer over.

Wat biedt Stevens & Partners aan?

Wij bieden diverse online oplossingen aan waarmee u altijd en overal uw financiële zaken kunt inzien. Zo kunt u gebruikmaken van de Management Monitor, waarbij u het resultaat van uw onderneming kunt inzien, maar ook de omzetstatistiek en ziet u hoeveel debiteuren en crediteuren nog open staan. Geen ingewikkelde programma’s, onze oplossingen zijn zeer gebruiksvriendelijk. U kun ter zelfs mee factureren, herinneren en ook betalen. Om uw boekhoudproces in beeld te brengen hoeft u maar een aantal handelingen te verrichten. Zo kunt u bonnetjes fotograferen en naar ons appen, of facturen scannen of mailen naar uw eigen unieke e-mailadres.

personeelszaken

Personeelszaken bij Stevens & Partners

Wilt u gebruikmaken van onze diensten op het gebied van personeelszaken? U kunt uw gehele salarisadministratie laten invullen door Stevens & Partners. Hiervoor bieden wij een online salarisportaal aan waarin al uw gegevens gebundeld zijn. Met de Employee Self Service kunnen werknemers zelf hun eigen gegevens inzien.


Meer weten over onze dienstverlening?

Neem geheel vrijblijvend contact op. Wij vertellen u er graag meer over.