Fiscaal advies

Stevens & Partners

Fiscaal advies | Voor zelfstandigen zonder personeel (ZZP) en het midden- en kleinbedrijf (MKB) is Stevens & Partners er als uw boekhouder, belastingadviseur, financiële dienstverlener en personeelsadviseur. Met onze betrokken en betrouwbare aanpak richten we ons samen met u op de toekomst. Samenwerking staat centraal in onze kernwaarden, en door met u samen te werken, streven we ernaar om u gemak en inzicht te bieden. Dit alles tegen een vaste prijs, zodat u weet waar u aan toe bent. We werken gezamenlijk aan het succes van uw onderneming.

Onze werkzaamheden zijn voornamelijk gericht op de noordelijke provincies Drenthe, Groningen, Friesland en Overijssel.

We bieden fiscaal advies aan voor MKB-ondernemers, zelfstandige professionals (ZZP'ers), evenals verenigingen en stichtingen.

fiscaal advies

Online klantenportaal

Bij Stevens & Partners hebben we ons eigen klantenportaal genaamd Online Samenwerken, omdat samenwerking centraal staat in onze aanpak. In dit portaal heeft u toegang tot al uw dossiers. U kunt hier altijd uw meest recente jaarverslag raadplegen, maar het portaal wordt ook gebruikt voor het goedkeuren van fiscale aangiften. Wij plaatsen de aangiften in het portaal en zodra u ze goedkeurt, worden ze ingediend bij de Belastingdienst.

Tijdens het samenstellen van het jaarverslag kunnen onze medewerkers gegevens bij u opvragen via het portaal. U kunt deze gemakkelijk uploaden, waarna ze automatisch worden verwerkt in het werkprogramma van Stevens & Partners.

Naast deze oplossingen bieden we ook verschillende diensten aan, zoals het verzorgen van de administratie, jaarrekening, tussentijdse rapportage, online boekhouding en salarisadministratie.

Neem nu contact op

U bent altijd welkom om een afspraak te maken en bij ons langs te komen voor een informeel gesprek onder het genot van een kop koffie. Tijdens dit kennismakingsgesprek kunnen we uw ideeën en de verschillende mogelijkheden met betrekking tot fiscaal advies bespreken. Bij ons kantoor is er voldoende parkeergelegenheid beschikbaar op een ruime parkeerplaats waar u gratis kunt parkeren. We zien er naar uit om een afspraak met u in te plannen en u persoonlijk te ontmoeten.

  • Eursingerweg 3A
    9411 BA Beilen
  • 0593 - 525253
  • KvK: 04035258