Boekhouder vaste prijs

Een boekhouder voor een vaste prijs

De boekhouding is niet voor iedereen uitbesteed. Daarom bieden wij bij Stevens & Partners aan om dat voor u te doen. Voor maar ook samen met u te werken, zodat u altijd mee kan kijken met de stand van zaken. Hiervoor rekenen wij een vaste prijs, zodat u niet voor financiële verrassingen komt te staan. Want vooral op financieel gebied wordt niemand daar vrolijk van. Boekhouder vaste prijs? Stevens & Partners.

Wat maakt de software van Stevens & Partners zo makkelijk?

Efficiënt werken wil natuurlijk iedereen, daar hebben wij rekening mee gehouden. Wij kunnen eenvoudig het boekhoudproces in kaart brengen, door middel van een aantal simpele handelingen. Zo kunt u een foto van uw bonnetjes maken en via een app naar ons versturen. Facturen kunt u doorsturen naar uw eigen persoonlijke e-mailadres. Op die manier is uw administratie altijd op orde en bijgewerkt. Verder kunt u altijd inloggen om direct te kunnen zien wat u nog moet betalen, wat u nog moet ontvangen en wat uw winst is.

Boekhouder vaste prijs, voor meer zekerheid.

Vaste prijs

Bij ons betaalt u een vast bedrag per kwartaal. Op basis van het door u samengestelde pakket krijgt u van ons een scherpe vaste prijs. Dus geen verrassingen! Zo heeft u meer controle over uw bankzaken. Vast is bij ons écht vast.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Of heeft u nog vragen? Neem gerust contact op, wij vertellen u graag meer.