Stevens & Partners

Stevens & Partners is vooral werkzaam in het noorden van het land, in de provincies Drenthe, Friesland, Groningen en Overijssel. Wij functioneren zowel als belastingadviseur, boekhouder, financieel diensterverlener en personeelsadviseur. Zo kunnen wij u de ondersteunen bieden op alle vlakken. De dienstverlening is gericht op ZZP-ers, MKB-ondernemers, vrije beroepsbeoefenaren maar ook verenigingen en stichtingen.

Boekhouder vast tarief, gaan voor zekerheid

De makkelijke software van Stevens & Partners

De makkelijke en efficiënte software van Stevens & Partners maakt het boekhouden een stuk makkelijker. U kunt bijvoorbeeld een foto van uw bonnetjes maken en die via de app naar ons sturen. Facturen kunt u doorsturen naar uw eigen E-mailadres. Dan regelen wij dat het allemaal goed en duidelijk in beeld komt te staan.

U kunt altijd en overal inloggen om direct een kijkje te krijgen in uw bankzaken. U kunt zien wat u nog moet betalen, wat u nog moet ontvangen en wat de winst is.

Vast tarief

Bij Stevens & Partners betaalt u een vast bedrag per kwartaal. Op basis van het door u samengestelde pakket krijgt u bij ons een vaste scherpe prijs. Om verassingen te voorkomen is de prijs die u van ons krijgt ook écht vast. Zo heeft u meer controle over uw bankzaken.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze dienstverlening of wilt u wat vragen? Neem gerust contact op.