Boekhouder Drenthe

Boekhouder Drenthe

Wie een bedrijf start zal zich ook bezig moeten houden met de boekhouding. Daar komt soms best nog wel wat bij kijken. Zo zijn er tal van verschillende regels in dit vakgebied, die je maar net moet weten. Wanneer je nog maar pas bent begonnen met je nieuwe bedrijf is het wel zo prettig als er iemand is die even met je meekijkt. Zo weet je zeker dat je later niet voor onverwachte en onaangename verrassingen komt te staan! Boekhouder Drenthe? Stevens & Partners!

Meer weten over onze dienstverlening?

Neem geheel vrijblijvend contact op. Wij vertellen u er graag meer over.

Wat voor diensten bieden wij aan?

Diensten die wij aanbieden zijn: het verzorgen van administratie, jaarrekeningen opstellen, tussentijdse rapportage, online boekhouding, en salarisadministratie. Stevens & Partners biedt een speciale Management Monitor waarin u online inzicht heeft in het resultaat van uw onderneming. Daarnaast kunt u met dit systeem ook eenvoudig factureren. Voor de administratie kunt u heel eenvoudig uw bonnetjes fotograferen en naar ons versturen via een app of scannen en e-mailen. Zo is uw administratie altijd op orde!

Administratiekantoor Beilen

Ons team?

Het team van Stevens & Partners bestaat uit 7 professionals. De informele sfeer zorgt ervoor dat de drempel laag is om bij ons langs te komen. Daarom zeggen we graag: 'De koffie staat klaar'. U bent van harte welkom om eens bij ons langs te komen om de mogelijkheden door te nemen.


Meer weten over onze dienstverlening?

Neem geheel vrijblijvend contact op

Contactformulier