Administratiekantoor Drenthe

Administratiekantoor Drenthe

Administratiekantoor Drenthe? Bij Stevens & Partners kunt u voor diverse financiële vraagstukken terecht. Wij zijn gevestigd centraal in Drenthe, in het dorp Beilen. Onze diensten variëren van boekhouding tot salarisadministratie en wij zijn zowel beschikbaar voor MKB als ZZP. Bent u benieuwd of wij u ergens mee van dienst kunnen zijn? Kom gerust langs om geheel vrijblijvend onder het genot van een kop koffie de mogelijkheden door te nemen. Ons team bestaat uit 7 professionals die geruime tijd met elkaar samenwerken. De sfeer is informeel, de drempel is laag en de lijntjes zijn kort.

Meer weten over onze dienstverlening?

Neem geheel vrijblijvend contact op. Wij vertellen u er graag meer over.

Met welke programma's werkt Stevens & Partners?

Stevens & Partners biedt diverse oplossingen aan. Zo is de Management Monitor een online dashboard welke inzicht geeft in resultaat, omzet, kosten, nog te ontvangen bedragen en facturen welke nog voldaan dienen te worden. Zo heeft u altijd en overal inzicht in uw financiële situatie. Daarnaast biedt deze oplossing ook functionaliteiten als facturatie, herinneringen en betalingen aan. Ook wordt er gebruikgemaakt van Basecone, een online applicatie waar u heel eenvoudig facturen kunt aanleveren. Via de app of de e-mail kunt u facturen of kassabonnetjes aanleveren, wat zorgt voor een op en top gebruiksvriendelijkheid. Het Online Samenwerken is het klantenportaal van Stevens & Partners.

Administratiekantoor Drenthe

Wij spreken een vaste prijs af

Niemand zit te wachten op onvoorziene extra kosten, daar zijn wij als administratiekantoor uiteraard van op de hoogte. Daarom werken wij altijd met een vaste prijs pet kwartaal. Deze is vastgesteld op basis van een door u samengesteld pakket. Zo kunt u kiezen voor een basis pakket, of voor de workflow variant. Heeft u andere ideeën? Deel ze gerust, wij kijken graag naar wat mogelijk is.


Meer weten over onze dienstverlening?

Neem geheel vrijblijvend contact op