Administratiekantoor

Administratiekantoor

Uw financiële administratie dient goed verzorgd te worden, u wilt immers dat dit op orde is. Bij Stevens & Partners kunnen wij u hierbij helpen. Naast onze kennis en ervaring bieden wij ook prettige software aan om mee te werken. Zo kunt u altijd uw administratie inkijken, waar u ook bent. Wij willen het makkelijk voor u maken en uw handen voor u vrijmaken. Laat ons maar doen waar wij goed in zijn, dan kunt u dat ook doen. Door ons een appje te sturen met een bonnetje kunnen wij die bijvoorbeeld voor u inboeken. Ook wanneer u graag belastingadvies wilt inwinnen, kunt u bij ons aankloppen. Hierin zijn wij ook gespecialiseerd. U kunt hiervoor gerust bij ons op het administratiekantoor langskomen, maar ook een afspraak online is natuurlijk te regelen.

Meer informatie opvragen?

Neem dan rustig vrijblijvend contact op. Wij geven u graag de antwoorden die u zoekt.

Samen creëren we helderheid in uw administratie

De financiële administratie, vaak niet iets waar ondernemers om staan te popelen. Toch moet het gedaan worden. Wij verzorgen de administratie op zo'n manier dat het ook voor u inzichtelijk wordt. Zo kunt u altijd en overal via een eenvoudig dashboard een inkijkje nemen in hoe u er voor staat. Het helpt u dan ook om goede beslissingen te maken op het goede moment. Wij zijn goed op de hoogte van regel- en wetgeving en kunnen u altijd adviseren. We kunnen uw gehele administratie voor u overnemen, u hoeft alleen nog maar uw facturen in te scannen of te appen naar ons. Wij regelen de rest, wel zo prettig. Wilt u een jaarrekening laten opstellen? Ook dat kan bij Stevens & Partners, evenals uw belastingaangifte. Zo heeft u al uw financiële diensten, gewoon onder één dak.

Administratiekantoor

Bij ons heeft u een vaste prijs

Bij ons kunt u gewoon rekening houden met een vaste prijs. U stelt uw pakket samen aan de hand van uw wensen en zodoende weet u altijd waar u aan toe bent. Geen nare verrassingen dus, aan het begin of einde van het jaar. Bent u nieuwsgierig naar wat we voor u zouden kunnen betekenen en wat onze tarieven zijn? Neem gerust eens contact met ons op, u zit nergens aan vast.


Meer weten over onze dienstverlening?

Neem geheel vrijblijvend contact op