Onze diensten voor ondernemers

Financiële administratie

Als ondernemer heeft u graag uw financiën op orde. Of het nu gaat om het verzorgen van de gehele financiële administratie of om de eindcontrole van de boekhouding, wij helpen u om uw administratie zo soepel mogelijk te laten verlopen en verzorgen voor u de samenstelling van de jaarrekening.

Het is belangrijk een goede administratie op te zetten en bij te houden. Wij kunnen dit voor u verzorgen. Zo kunt u op tijd nieuwe ontwikkelingen voorzien, daarop inspelen en op het juiste moment de juiste beslissing nemen.Met een goede administratie legt u vast wat er in uw onderneming gebeurt en houdt u overzicht.

Een goede opgezette en overzichtelijke administratie is van groot belang: niet alleen om aan uw wettelijke verplichtingen te voldoen, maar ook voor uw bedrijfsvoering.Wij kunnen de administratie voor u inboeken en de aangifte omzetbelasting verzorgen. Ook stellen wij voor u het financieel jaarverslag op met de daarbij behorende fiscale aangiften. Indien u de administratie zelf inboekt ondersteunen wij u daarbij.

  • Met ons kunt u vaste prijsafspraken maken voor jaarlijkse terugkerende werkzaamheden. En dan maakt het ons niet uit of u een telefoontje meer of minder pleegt, of als onze adviseur een keer vaker bij u langs moet komen. Stevens & Partners biedt u te allen tijde een gratis kennismakingsgesprek aan.

Tussentijdse cijfers

Wanneer Stevens & Partners voor u de administratie inboekt, of u boekt op het programma Unit 4 Online in, verstrekken wij ieder kwartaal tussentijdse cijfers. Wij vinden het belangrijk dat de ondernemer regelmatig een betrouwbaar inzicht in de administratie heeft en hierop tijdig beslissingen kan nemen en gebeurtenissen kan opmerken. Dit is een standaardservice van ons. In overleg kan hiervan natuurlijk worden afgeweken, bijvoorbeeld wanneer u iedere maand een overzicht wilt ontvangen of een uitgebreidere rapportage wilt ontvangen.


Fiscale aangiften

Wij kunnen voor u verschillende fiscale aangiften verzorgen:

  • Omzetbelasting
  • Inkomstenbelasting
  • Loonbelasting
  • Vennootschapsbelasting
  • Schenkbelasting
  • Dividendbelasting

Advisering

Fiscale en financiële advisering is één van onze kerntaken. We staan dicht bij onze cliënten. We dienen er voor zorg te dragen dat al onze cliënten optimaal geadviseerd worden over hun financiële administratie en over de steeds veranderende fiscale wetgeving. Daarom beoordelen we steeds zorgvuldig op welke wijze u als ondernemer fiscaal of financieel voordeel kunt behalen. Tevens informeren we u met regelmaat over fiscaal actuele zaken.


Overige

U kunt natuurlijk ook voor andere zaken terecht bij ons. Bijvoorbeeld een financieringsaanvraag of een ondernemingsplan.

Financieringsaanvraag

Wanneer u een financiering wilt aanvragen vraagt de bank of financieringsinstelling doorgaans om een goede onderbouwing. Samen met u kunnen wij zorgdragen voor een gedegen financieringsaanvraag.

Ondernemingsplan
Wanneer u begint als ondernemer is het verstandig om een ondernemingsplan op te stellen. Hierin wordt gekeken of het beeld wat u voor ogen heeft, ook realistisch en haalbaar is. In een ondernemingsplan wordt gekeken naar de ondernemer en naar de onderneming. Bovendien kunt u het ondernemingsplan gebruiken bij het aanvragen van een financiering.